Aanbod

Aanbod

Insparcom voor de juiste richting

Strategisch advies

Strategie draait om het maken van de best mogelijke keuzes voor de toekomst. Als strategisch adviseur helpt Hans de leiding van organisaties bij maken van die keuzes om de resultaten van hun organisatie te verbeteren. Hans adviseert over verandermanagement, leiderschap, crisismanagement, logistiek, innovatie en samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Dagvoorzitter @jln

Dagvoorzitter

Inhoudelijk de diepte in met ruimte voor humor? Een presentator die sprekers uitdaagt en alle aanwezigen betrekt? Het kan met Hans als (dag)voorzitter van uw congres, workshop of (gala)diner. Lees verder…

Divemaster Hans

Innovatieversneller

Vaak weten de mensen in een organisatie zelf heel goed wat er moet veranderen, maar kunnen ze een steuntje in de rug prima gebruiken. Dus zoek je een frisse kijk op de uitdaging? Een olifantenpaadje waar niemand het verwacht? Een disruptieve gedachtenkronkel? Hans inspireert je om anders te kijken en komt zelf ook met creatieve oplossingen en tips voor de implementatie. Bel of mail voor een orienterend gesprek.

Hans Damen Spreker en Dagvoorzitter

Spreker

Hans vertelt met inhoud en humor over samenwerking, logistiek, leiderschap, social media en de netwerksamenleving. Interactief en afgestemd op de doelgroep. Wat kunnen we leren van de Landmacht, Defensie, Society3.0, grote militaire denkers en Mao Zedong? Lees verder…

Social Media

Social Media Coach

Geen algemene theorieën maar concrete, praktische steun en advies bij het gebruik van social media als Twitter, Facebook en Linkedin.

Rob Bauer

Hans Damen práát niet alleen over de noodzaak van verandering, hij weet die verandering ook te realiseren.

Admiraal Rob Bauer
Commandant der Strijdkrachten / Ministerie van Defensie
Machiel van der Kuijl

Hans is een groot netwerk(er); recht voor zijn raap; tikje ongeduldig; transparant, allergisch voor onzin en bovendien is Hans vooral ook heel leuk.

Machiel van der Kuijl
Directeur / Evofenedex
Ronald Bakker

Met traditionele expertise en moderne processen bereikt Hans uitzonderlijke resultaten.  Facilitator en dienend leider, nooit bang om de handen uit de mouwen te steken.

Roland Bakker
Safety Manager (retired) / Royal Dutch Shell
Patrick Walthuis

Hans leidt zijn eenheid op bewonderenswaardige wijze door moeilijke tijden. Taakgericht, maar altijd met oog voor de intermenselijke relaties; een sterke leider met veranderkracht!

Patrick Walthuis
Interim Executive / Airbus Industries
Gerard Schiebroek

Hans is fijn om mee samen te werken: authentiek, “out-of-the-box” en hij gaat voor win-win.

Gerard Schiebroek
Managing Director / Visma | Raet
Jasmijn Baldinger

Hans is een echte game changer die graag onbegonnen terrein verkent en betreedt. Waar een wil is, is een weg. De energie en drive van Hans zijn inspirerend en aanstekelijk.

Jasmijn Baldinger
Vice President / Cap Gemini
Robert Rhemrev

Divemaster Hans is vriendelijk, professioneel, klantgericht en levert een waardevolle bijdrage aan het Impian duikteam. Wat een voorrecht om iemand met Hans' werkervaring als collega in je duikschool te mogen hebben.

Robert Rhemrev
Owner and Course Director / Impian Divers